DİYARBAKIR / KAYAPINAR - Talaytepe Ortaokulu

Talaytepe Ortaokulu

Yeni Otogar Arkasi Fırat mahallesi 578.sk 5/1 Kayapınar/DİYARBAKIR
Vizyon
Dayandığı değerlerden aldığı güçle geleceği kuşatan lider insanları yetiştirecek saygın bir okul olmak emelindeyiz.
Misyon
Bir ilköğretim kurumu olarak; Bilgi çağının eğitim stratejileri, teknoloji ve yöntemlerini kullanarak, öğrencilerimizin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda eğitim veren bizler, geleceğe yön veren mutlu ve üretken bireyler yetiştirmek için varız.
Başarılar
İngilizce Bilgi yarışması İlçe Birinciliği, Ortaokullar arası İngilizce Proje Yarışması Birincisi, Atletizm İl ve Bölge Birinciliği
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Ulaşım
Diyarbakır Şehirler arası otogara yaklaşık 500 Metre mesafede olduğu için şehrin her yerine şehir içi minübüslerle ulaşım sağlanmaktadır. Ayrıca T1, C10 B6 GİBİ belediye otobüsleri okulun yakınından geçmektedir.
Okulumuzda servis taşımacılığı yapılmaktadır.
Okulumuz İl Merkezinde bulunmaktadır.
okulumuz il merkezindedir.
Sportif Etkinlikler
Atletizm İl ve Bölge Birinciliği, Voleybol il derecesi, Atletizm Türkiye Finalleri
Robotik Kodlama Yükselen Yıldızlar Ödülü